Alles wat ons dagelijks bezig houdt op het gebied van marketing, design en techniek delen we graag met je op onze blog. Van best practices voor een optimale customer experience, tips & tricks om de conversie te meten en te verhogen tot aan onze visie op disruptieve businessmodellen.

orange-juice.nl
/ 0

Development

Even voorstellen: Martijn

3 oktober 2017

Niet alleen het online marketing team heeft er een aantal nieuwe krachten bij, ook de developers verwelkomen nieuwe collega’s. Martijn is inmiddels al een paar weken aan de slag als front-end developer. Benieuwd wie Martijn is? We stelden een aantal vragen om hem beter te leren kennen.


Wat kun je ons over jezelf vertellen?

“Ik ben Martijn Jansen, op moment van schrijven 24 jaar en studeer Communicatie Multimedia Design (C) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem. Mijn studie volg ik in deeltijd, wat inhoudt dat ik 32 uur werk bij Orange Juice en 1 dag in de week naar school ga. Daarnaast heb ik nog 20 uur extra studielast per week. Tijdens deze studie heb ik gekozen voor het profiel Interaction Designer. Deze studie is een prachtige verbreding en verdieping op mijn huidige werkzaamheden. Door de communicatie als front-end developer en interaction designer te combineren ben ik dagelijks bezig om mijzelf, de internetgebruiker, en mijn collega’s te inspireren doormiddel van de nieuwste front-end en UI technieken. Dat maakt deze combinatie zo uniek en divers, aan de ene kant ben ik bezig met het design technische vak en aan de andere kant het design gebruikers vak.

Ik ben een leergierig persoon en houd van grappen, de slappe lach en toffe feestjes. Zo ben ik een aantal keer per jaar te vinden op diverse festivalterreinen door de Benelux. Ook ben ik actief airsofter en ga ik meerdere keren per maand in mijn vrije tijd “oorlogje” spelen.”

Wat wilde je vroeger worden?

“Wat ik vroeger wilde worden? Ik heb diverse fases qua jobs gehad, zo heb ik gedroomd dat ik politieagent werd maar ook piloot of luchtverkeersleider. Mijn echte droom is en blijft machinist bij de Nederlandse Spoorwegen. Dit laatste komt doordat het grootste gedeelte van mijn familie werkt bij de Nederlandse Spoorwegen of Prorail. Het voelt alsof het in mijn bloed zit al heb ik nog nooit een trein mogen besturen.”

Als je morgen een miljoen zou winnen, wat zou je er dan mee doen?

“Pfoeh dat betekent nog een dag wachten voordat ik het win… Met dit geld zou ik voor mijzelf een mooie auto kopen en gedeeltelijk mijn huis verder opknappen. Zo kan het huis nog een keuken make-over gebruiken. Zodra ik die dingen heb gedaan zal ik met mijn ouders op vakantie gaan naar een ver land. Of dit een actieve, relaxte, warme of koude vakantie wordt maakt mij niet zoveel uit. Ander gedeelte van het geld zal ik investeren en het grootste deel sparen (voor zover dit nog kan bij de Nederlandse bank).”

Als je zou reïncarneren als een dier/drankje/bepaalde smaak ijs, welke zou het dan zijn?

“Indien ik reïncarneer en zelf mag bepalen in welk dier, drankje of smaak ijs ik terugkom zou ik kiezen voor Vodka. Zelf drink ik geen Vodka omdat ik het niet lekker vind, maar ik houd er wel van om mensen uit te dagen in positieve zin. Om buiten de comfort-zone te gaan zitten en niet terug te kijken maar juist vooruit.”

Waar ben je extreem goed in?

“Ik ben een persoon die mensen uitdaagt, meedenkt aan oplossingen en graag vooruit wilt in plaats van terug.”

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

“Op dit moment kan en wil ik nog veel leren binnen mijn vakgebied. Daarnaast zie ik mij over 5 jaar wel als een voorbeeld persoon. Iemand die mede front-enders helpt bij vragen of waar de klant bij terecht kan met technische vragen.”