Alles wat ons dagelijks bezig houdt op het gebied van marketing, design en techniek delen we graag met je op onze blog. Van best practices voor een optimale customer experience, tips & tricks om de conversie te meten en te verhogen tot aan onze visie op disruptieve businessmodellen.

orange-juice.nl
/ 0

Online marketing

Nieuw gezicht: wie is Lotte?

19 september 2017

Het Orange Juice team wordt deze maand behoorlijk uitgebreid. In september starten vijf nieuwe collega’s en in oktober volgt nummer zes. Lotte is een welkome versterking binnen het online marketing team. Als content marketeer bij Orange Juice kan ze haar ervaring met teksten schrijven en interesse in online marketing perfect combineren. Maar wie is Lotte en wat heeft ze hiervoor eigenlijk gedaan? Om wat meer over haar te weten te komen stelden we een aantal vragen.


Wat kun je ons over jezelf vertellen?

“Ik ben 21, heb een deel van mijn jeugd in het buitenland doorgebracht en woon nu in Arnhem samen met mijn vriend en een heel lief pluizig konijntje. De afgelopen jaren heb ik International Business & Languages gestudeerd aan de HAN in Arnhem. Na het behalen van mijn diploma is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging: content marketeer bij Orange Juice. Ik heb ontzettend veel zin om aan het werk te gaan en ik ben benieuwd welke mooie projecten er op mijn pad komen.”

Als je morgen een miljoen zou winnen, wat zou je er dan mee doen?

“Zoveel mogelijk op reis gaan! Ik zou niet stoppen met werken, ik houd ervan om bezig te zijn. Misschien zou ik wel wat minder bij Orange Juice gaan werken en daarnaast wat vrijwilligerswerk gaan doen. In een ezelopvang of bij een kinderboerderij lijkt me wel wat. Verder zou ik elke vrije dag benutten om de wereld te ontdekken. Met een privévliegtuigje elk weekend een stedentrip en een aantal keer per jaar een verre reis. Vrienden en familie mogen dan natuurlijk altijd mee. Als er nog wat geld overblijft zou ik een groter huis kopen en misschien nog een leuk stulpje in een warm land.”

Wat maakt jou vrolijk?

“Teckels, lekker eten, wijn, vakantie, een ochtend zonder wekker, taart, woordgrappen, een opgeruimd huis, bloemen en natuurlijk de zon!”

Waar ben je (extreem) goed in?

“Fileparkeren! Nee dat is niet waar helaas. Waar ik wel goed in ben? Ik kan wel redelijk koken, ben best goed met cijfers en heel erg perfectionistisch als het aankomt op teksten. (Bijna) geen enkele typ- of spelfout is voor mij veilig.”

Als je zou reïncarneren als een dier/drankje/bepaalde smaak ijs, welke zou het dan zijn?

“Een teckel. Nooit luisteren en gewoon de hele dag doen waar je zin in hebt. Lijkt me fijn!”

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

“Op dit moment lijkt het mij leuk om over 5 jaar nog steeds bij Orange Juice te werken. Verder hoop ik dat ik tegen die tijd heb kunnen ontdekken welke aspecten van online/content marketing het beste bij mij passen.”

Online Marketeer @ Orange Juice.