Alles wat ons dagelijks bezig houdt op het gebied van marketing, design en techniek delen we graag met je op onze blog. Van best practices voor een optimale customer experience, tips & tricks om de conversie te meten en te verhogen tot aan onze visie op disruptieve businessmodellen.

orange-juice.nl
/ 0

Online marketing

Maak kennis met Liesbeth

3 oktober 2017

Het Orange Juice team heeft er weer een nieuwe kracht bij. Liesbeth gaat aan de slag als creatieve copywriter en zal zich daarnaast gaan bezighouden met office management. Ook zal Liesbeth haar gevoel voor styling inzetten om ons kantoor nóg mooier te maken! Benieuwd wie Liesbeth is en wat ze hiervoor heeft gedaan? We stelden haar een aantal vragen.


Wat kun je ons over jezelf vertellen?

“Na een korte periode in Utrecht te hebben gewoond (l’amour, l’amour), heb ik mijn vriend er gelukkig van kunnen overtuigen dat Arnhem toch echt véél leuker wonen is. Ik ben geboren in 1985, heb – na wat tv- en theateravontuurtjes in mijn jeugdjaren – gewerkt als interieurstyliste en later bij reclamebureaus als conceptdenker en copywriter. Ik schrijf nu en dan columns over ‘het leven’ op een eigen website en dat doe ik met veel plezier! Eigenlijk heb ik geen idee hoeveel mensen mijn verhalen lezen. Misschien zijn het alleen mijn eigen ouders en een paar verdwaalde bezoekers, maar ik vind het een leuke creatieve uitlaatklep. Ook werk ik graag als vrijwilliger met ouderen; ik ben echt dól op ze en bezorg hen graag een fijne dag.”

Als je je voornaam zou veranderen, hoe zou je dan heten?

“Reza vind ik wel een mooie naam en past ook wel bij mijn donkere lokken. Sofie, ook leuk.
Of Sam! Ja, leuk een jongensnaam voor een meisje! Had ik al gezegd dat ik extreem slécht ben in keuzes maken? Niet? Bij deze.”

Waar kun je jou ’s nachts voor wakker maken?

“Dat is echt heel makkelijk: voor een professionele relaxmassage met kaarsjes, lekker geurende oliën en van die hypnotiserende muziekjes enzo. Minimaal een uur! En zonder dat de masseuse een vragenlijst afwerkt over lievelingseten en -kleuren. Maar of ik daar nu echt wákker van word…?”

Als je voor één dag een dier zou kunnen zijn, welke zou je dan kiezen en waarom?

“In ieder geval niet een dier dat direct opgegeten of platgewalst wordt. Ik zou wel een vogel willen zijn om te ervaren hoe het is om te vliegen (en dat uitzicht!). Óf een dolfijn. Ik ben zelf namelijk een beetje een angsthaas in het water. Moet ik echt kiezen? Doe dan maar een vogel die kan duiken!”

Waar word je blij van?

“Sonsbeekpark! Ik word er blij van om mensen en dieren op hun eigen manier te zien genieten van deze prachtige plek en geniet er zelf ook intens van het groen en de buitenlucht. Elk seizoen is Sonsbeek fantastisch. Ik ben er vaak alleen of met anderen te vinden; heerlijk wandelend in een zomerjurkje of winterjas of op een kleedje met wijn, speciaalbiertjes en snacks. Verder word ik blij van ‘ouwelullenjazz’, woonprogramma’s, bergen chocola en Groote Keeten (zie atlas).”

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

“Arnhem is denk ik nog steeds ‘mijn’ stad en ik zal nog steeds veel schrijven en met interieur bezig zijn. Leuk als ik het nog steeds naar mijn zin heb bij Orange Juice! Ik hoop naast mijn werk ooit een kinderboek en een roman te schrijven. Misschien verschoon ik over 5 jaar luiers of vul ik broodtrommeltjes, of allebei? Het zou ook fijn zijn als ik mijn vriend ervan heb kunnen overtuigen hoe leuk een hond is. Zo’n vrolijk vuilnisbakkie dat achter me aanhobbelt in Sonsbeek en in Groote Keeten (zie atlas).”