Alles wat ons dagelijks bezig houdt op het gebied van marketing, design en techniek delen we graag met je op onze blog. Van best practices voor een optimale customer experience, tips & tricks om de conversie te meten en te verhogen tot aan onze visie op disruptieve businessmodellen.

orange-juice.nl
/ 0

Strategie

Onze nieuwe HR & Proces Manager Karina

8 mei 2018

We hebben een nieuwe collega! Als HR & Proces Manager zal Karina zich onder andere bezig gaan houden met alle zaken omtrent personeel. We zijn erg blij dat ze ons team komt versterken en willen onze nieuwe collega graag beter leren kennen. Waar wordt Karina vrolijk van en waar is ze (extreem) goed in? Ter kennismaking stelden we een aantal vragen.


Wat kun je ons over jezelf vertellen?

“Ik ben Karina Stroms, 34 jaar en woon samen met m’n vriend, zoontje en dochtertje in Doetinchem. Doetinchem is tevens de stad waar ik geboren ben, net als mijn twee zussen. Na mijn studie ben ik blijven “hangen” bij mijn stageadres. Tijdens mijn langdurige dienstverband bij mijn vorige werkgever heb ik verschillende functies uitgevoerd, waarbij ik me de laatste jaren heb gefocust op HRM en daarbij een aansluitende studie heb gevolgd.

Na 15 jaar was het tijd voor iets nieuws en ik heb nu een toffe uitdaging gevonden bij Orange Juice in de functie van HR & Proces Manager.

In m’n vrije tijd doe ik leuke dingen met m’n vriend en kindjes. En houd ik ervan om samen met vrienden te borrelen.”

Wat wilde je vroeger worden?

“Geen idee, dat kon nog alle kanten op gaan.”

Als je morgen een miljoen zou winnen, wat zou je er dan mee doen?

“Ervoor zorgen dat we privé alles goed georganiseerd hebben, zodat we daar geen omkijken meer naar hebben. M’n familie een deel schenken en een feest geven voor vrienden en familie met heel veel eten, drinken, een goede band en op een locatie waar de zon vaak schijnt!”

Wat maakt jou vrolijk?

“Eigenlijk heel veel; de zon, lekker eten, een goed glas wijn, muziek (en dat kan van alles zijn), werk en uiteraard m’n vriend en kindjes.”

Waar ben je (extreem) goed in?

“Chocola eten! En verder kan ik goed organiseren en zorgen voor structuur.”

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

“Ik hoop nog steeds bij Orange Juice, ondanks het miljoen dat ik zou winnen ;-). Hier heb ik dan inmiddels m’n plek gevonden en ik ben samen met collega’s vrolijk en met passie ons werk aan het doen.”