Alles wat ons dagelijks bezig houdt op het gebied van marketing, design en techniek delen we graag met je op onze blog. Van best practices voor een optimale customer experience, tips & tricks om de conversie te meten en te verhogen tot aan onze visie op disruptieve businessmodellen.

orange-juice.nl
/ 0

Online marketing

Onze nieuwe stagiaire Anouk

19 september 2017

Nog meer versterking! Inmiddels maakt Anouk al ruim twee weken deel uit van ons team. Ze heeft de schoolbanken tijdelijk verlaten voor een stage bij Orange Juice. Anouk studeert Communication & Multimedia Design; een brede opleiding waardoor ze ons kan ondersteunen bij veel verschillende werkzaamheden. Om kennis te maken met Anouk stelden we haar een aantal vragen.


Wat kun je ons over jezelf vertellen?

“Ik ben Anouk Terhorst, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Dieren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, series te kijken of voetbal te kijken. Elk weekend kijk ik uit naar de wedstrijden in de Eredivisie en dan vooral die van de klassieke top drie. Ik baal dan ook flink als er een interlandperiode is en er geen Eredivisie wedstrijden zijn. Vooral nu Nederland niet zo goed presteert…

Qua series kijk ik vooral typische vrouwenseries als Pretty Little Liars, Gossip Girl en Orange Is the New Black. Wanneer ik helemaal niets meer heb om te kijken, dan kijk ik deze zelfs opnieuw.”

Als je je voornaam zou veranderen, hoe zou je dan heten?

“Ik denk dat ik dan Aimee had geheten. Ik vind dit een mooie naam en is ook makkelijk uit te spreken. Ook heb je dan niet dat overal waar je komt minstens één persoon dezelfde naam heeft. Dat heb ik nu wel vaak.”

Wat maakt jou vrolijk?

“Een rustig dagje winkelen, lekker op een terrasje zitten en uitwaaien in Texel. Als je deze drie zaken combineert ben ik intens gelukkig. Op het moment dat ik in Den Helder kom en op de boot stap heb ik het gevoel dat ik een totaal andere wereld betreed.”

Waar ben je (extreem) goed in?

“Ik ben goed in het helpen van vriendinnen met hun problemen of wanneer zij hulp nodig hebben met hun schoolwerk.”

Als je zou reïncarneren als een dier/drankje/bepaalde smaak ijs, welke zou het dan zijn?

“Ik denk als een flamingo, omdat ik dit sierlijke en mooie dieren vind. Ook vind ik het knap dat zij zolang hun evenwicht kunnen bewaren op één been.”

Waar ben jij en wat doe jij over 5 jaar?

“Over 5 jaar hoop ik een leuke baan gevonden te hebben of een eigen bedrijf te hebben.”